Jdi na obsah Jdi na menu
 


HISTORIE ŠUMPERSKÉHO HOKEJE SPOUŠTÍ KANÁL YOUTUBE. PRVNÍM VIDEEM JE POSTUP DO PRVNÍ LIGY Z ROKU 1999

6. 4. 2014

logo1996.jpgCo jsme včera slíbili, to dnes plníme. Webové stránky Historie šumperského hokeje - www.historiehcs.estranky.cz dnes spouští vlastní kanál na youtube.com. A první video, které na něm můžete shlédnout, bude opravdová perlička.


Jedná se o sestřih utkání z 6. dubna 1999 mezi Šumperkem a Ústím na Labem, které Papíroví Draci vyhráli 5:3 a zajistili si tak postup do 1. DZ ligy. Na videu ale není pouze utkání, ale dokonce i pozápasové oslavy z ledové plochy, nebo přímo ze šatny hráčů. Dále můžete sledovat, jak se téměř všichni fanoušci ze zimního stadionu přesunuli před šumperskou radnici, kde proběhlo bouřlivé přivítání s již prvoligovými Draky.

Tohle video by si neměli nechat ujít nejen všichni pamětníci, ale především fanoušci mladších ročníků, aby viděli, jak se v Šumperku kdysi fandilo a kolik na hokej chodilo lidí. Protože fanouškem se člověk nestane, jen tím, že si oblékne dres. 

Pokud vlastníte nějaká zajímavá videa v digitální podobě (ne vhs), o které byste se s námi chtěli podělit, budeme velmi rádi za zapůjčení. Kontakt na nás naleznete ZDE.

Postup do 1. ligy 1999 - 1. část
 
Postup do 1. ligy 1999 - 2. část
 
Postup do 1. ligy 1999 - 3. část
 
Postup do 1. ligy 1999 - 4. část
 

Střih videa: Ondřej Ratajský